top of page

Гуртківці звітують

На базі Гайворонського МНВК багато років працює гурток ракето модельного спорту, що об’єднує учнів освітніх закладів міста прагненнями до нових знань, бажанням вивчати будову і принципи дії ракет. Впродовж 22 років його очолює лауреат премії Верховної ради України та премії А.Б. Резніка, кандидат в майстри спорту О.Майданюк, прищеплюючи учням любов до техніки, інтерес до інженерних професій.

Напередодні 8 травня відбувся запуск демонстраційних моделей ракет S-6-А, виготовлених учнями, до якого вони готувалися впродовж навчального року але не змогли через примхи погоди виконати це традиційно 12 квітня до Дня Космонавтики. Учасники свята, а це гуртківці, учні комбінату, працівники та гості закладу, з хвилюванням очікували урочистого моменту, коли неодноразові учасники всеукраїнських змагань та триразові чемпіони області з ракето модельного Ірина Паламарчук та Юрій Панасюк натиснуть кнопку «Пуск». І ракети полетіли під гучні вигуки та аплодисменти.

Дирекція комбінату відзначила учасників запуску ракет подарунками.






Останні пости

Дивитися всі

Семінар-нарада з профорієнтації

31 березня 2023 року на базі Гайворонського МРЦ в онлайн-режимі відбулась спільна семінар-нарада членів ради навчально-методичного кабінету комунального закладу «Гайворонський міжшкільний ресурсний це

bottom of page