top of page

Привітали з ювілеєм

В переддень освітянського свята в навчально-виховному закладі Гайворонський аграрний ліцей відбулась знаменна подія. Славнозвісний трудовий і педагогічний колектив, студентська молодь ліцею відзначили 90-річний ювілей з дня його заснування. На святі були присутні голова Райдержадміністрації Медвідь В.А., голова Районної Ради Мовчан О.С,, начальний відділу освіти Гродзіцький О.В., ветерани ліцею, делегації установ міста і району, які висловили щирі вітання з нагоди знаменного свята, вручили подарунки, грамоти, подяки. Колектив ліцею вітала і делегація нашого комбінату в складі директора МНВК Іщука С.І., заступника директора, колишнього викладача ліцею Мельника С.П., методиста МНВК, колишнього завідуючого відділом освіти району, заслуженого вчителя України Мудрого І.Л.

В своєму вітанні директор МНВК Іщук С.І. зазначив, що і ліцей і наш комбінат вирішують одну спільну справу - готують молоде покоління до праці, до життя. Наші навчальні заклади єднає давня дружба і співпраця, яка і надалі буде міцніти і розвиватися.

Останні пости

Дивитися всі

Семінар-нарада з профорієнтації

31 березня 2023 року на базі Гайворонського МРЦ в онлайн-режимі відбулась спільна семінар-нарада членів ради навчально-методичного кабінету комунального закладу «Гайворонський міжшкільний ресурсний це

bottom of page