top of page

Тиждень безпеки життєдіяльності

Відповідно до наказу № 64 від 22.09.2014 року в Гайворонському МНВК з 22 по 26. 09.2014 року проводився тиждень безпеки життєдіяльності. Адміністрацією були розроблені заходи з охорони праці та безпеки життєдіяльності, визначені відповідальні особи за їх виконання. В указаний період були проведені такі заходи:

1. Перевірені накази з організації ОП та ТБ, інструкції та журнали реєстрації інструктажів з ОП та ТБ, які відповідають вимогам запровадженої СУОП в МНВК. 2. Перевірили наявність написів, сигнальних фарбувань та знаків безпеки на електрообладнанні. 3. Провели практичний тренінг з евакуації дітей та працівників з приміщень комбінату. 4. Було організовано проведення бесід у групах 11-х класів професійної підготовки та з працівниками комбінату про першу долікарську допомогу та профілактику травматизму.

Останні пости

Дивитися всі

Семінар-нарада з профорієнтації

31 березня 2023 року на базі Гайворонського МРЦ в онлайн-режимі відбулась спільна семінар-нарада членів ради навчально-методичного кабінету комунального закладу «Гайворонський міжшкільний ресурсний це

bottom of page