top of page

Зустріч з колишнім учнем

В турботах, які виникають на початку нового навчального року в нашому комбінаті сталася знакова подія. До нас в гості завітав на випускник колишній учень Гайворонської п’ятої школи міста Князєв Олександр.

Чому ця подія стала знаковою? Тому, що Олександр сьогодні є активним учасником АТО на сході нашої України. Там він отримав контузію під час артобстрілу терористами їхнього батальйону з російських установок «Град» і зараз проходить реабілітацію в сімейному колі. В комбінат Саша привів дружину, свого улюбленого синочка, щоб показати йому вироби, які він виготовив, займаючись в гуртку і які сьогодні зберігаються на виставці в майстерні деревообробки.

Доречі, Олександр був неодноразовим призером районних і обласних олімпіад з трудового навчання.

В знак вдячності Князєву Олександру за самовіддане геройство під час бойових операцій на сході трудовий колектив комбінату вручив йому зібрані кошти на лікування, після якого він повернеться на Схід для продовження служби в військових формуваннях АТО.

Останні пости

Дивитися всі

Семінар-нарада з профорієнтації

31 березня 2023 року на базі Гайворонського МРЦ в онлайн-режимі відбулась спільна семінар-нарада членів ради навчально-методичного кабінету комунального закладу «Гайворонський міжшкільний ресурсний це

bottom of page