top of page

Стартували успішно

Міжшкільний навчально-виробничий комбінат з кожним роком розширює поле своєї діяльності як центр освітнього коругу в районі. Якщо в минулому навчальному році в ньому трудову, професійну підготовку здобули учні 11 середніх шкіл району, то в цьому їх число зросло до 14. Майже 200 старшокласників сьогодні освоюють професії водіїв автотранспортних засобів та операторів комп'ютерного набору.

Вперше в МНВК розпочали професійну підготовку учні 10 класу Заваллівської школи-інтернату. Це стало можливим завдяки ініціативі голови райдержадміністрації В.А, Медвідя, який доклав багато зусиль для забезпечення підготовки підростаючого покоління до праці, до життя.

У зв'язку з тим, що Заваллівська школа-інтернат фіансується з обласного бюджету, керівництву міжшкільного комбінату, відділу освіти райдержадміністрації при підтримці департаменту освіти і науки облдержадміністрації довелось затратити чимало зусиль для подолання організаційних і фінансових бар'єрів та домогтися, щоб кожного вівторка учні 10 класу школи-інтернату доїжджали автобусом комбінату на навчання в Гайворон. Треба було бачити радість вочах десятикласників, які вперше зайшли до навчальних кабінетів, де їм доведеться впродовж двох років оволодівати професійними знаннями, щоб по завершенні навчання отримати посвідчення державного зразка водія автотранспортного засобу чи оператора комп'ютерного набору.

Останні пости

Дивитися всі

Семінар-нарада з профорієнтації

31 березня 2023 року на базі Гайворонського МРЦ в онлайн-режимі відбулась спільна семінар-нарада членів ради навчально-методичного кабінету комунального закладу «Гайворонський міжшкільний ресурсний це

bottom of page