top of page

Зустріч з представниками мужньої професії

З нагоди професійного свята Дня рятувальника працівники державної пожежно-рятувальної частини провели в Гайворонському МНВК виховний захід «Запобігти, допомогти, врятувати».

Учні дізналися, що тільки в цьому році рятувальники Гайворонщини здійснили більше двохсот виїздів для ліквідації пожеж на території району, а в квітні в Чорнобильській зоні ризикуючи власним життям відважно долали загоряння лісу.

Рятувальники Л. Боанке, Ю. Глизенко, Г. Лютинський, Р. Чумаков розповіли як виїздять на пожежі, який спеціальний одяг для захисту від вогню одягають, показали спеціальне спорядження і техніку.

Найбільше школярів цікавило як працюють вогнеборці і, щоб відчути себе пожежниками, вони спробували одягнути на себе захисний костюм, спеціальне спорядження, відпрацювали гасіння полум’я вогнегасниками.

В захваті від зустрічі з представниками мужньої і сміливої професії учні і педагоги МНВК висловили подяку працівникам аварійно-рятувальної служби району, які рятують постраждалих , їх майно від вогню та інших стихій.

Останні пости

Дивитися всі

Семінар-нарада з профорієнтації

31 березня 2023 року на базі Гайворонського МРЦ в онлайн-режимі відбулась спільна семінар-нарада членів ради навчально-методичного кабінету комунального закладу «Гайворонський міжшкільний ресурсний це

bottom of page