top of page

Тиждень безпеки життєдіяльності

Головною темою Тижнів безпеки життєдіяльності в Гайворонському МНВК, які проводяться на початку кожної навчальної чверті, є попередження дитячого травматизму під час навчального процесу, в позакласній діяльності та в побуті.

Так, з 7 по 11 вересня уже традиційно в комбінаті проводився Тиждень під гаслом «Світлофор нам всім моргає – до порядку закликає» , метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та вироблення і закріплення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках Тижня фахівці з автосправи проведи бесіди в 5-11 класах, за темами «Правила для пішоходів», « Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Правила для велосипедистів» з використанням відеопрезентацій, навчальних мультфільмів, рольових ігор.

Проведені виховні заходи показали, що учні достатньою мірою знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі.

Останні пости

Дивитися всі

Семінар-нарада з профорієнтації

31 березня 2023 року на базі Гайворонського МРЦ в онлайн-режимі відбулась спільна семінар-нарада членів ради навчально-методичного кабінету комунального закладу «Гайворонський міжшкільний ресурсний це

bottom of page