top of page

Дівчата на варті

Напередодні прекрасного свята Міжнародного жіночого дня в Центрі військово-патріотичного виховання учнів на базі Гайворонського МНВК та комунального закладу «Гайворонський ліцей № 1» відбувся районний військово-спортивний конкурс «Дівчата на варті».

Цього весняного дня на урочистій лінійці вишикувались учасниці семи команд закладів загальної середньої освіти району з Гайворона, Салькового, Солгутового, Завалля та Гайворонського політехнічного коледжу.

Учасників і гостей змагань привітали Дмитро Миколайович Грабовий, голова районної ради, Андрій Григорович Іващенко, підполковник, військовий комісар району, Сергій Іванович Іщук, головний суддя, керівник Центру військово-патріотичного виховання.

Далі настав час впертої боротьби за перемогу в командних і особистих заліках, яких передбачено чимало, зате як радісно почути своє ім’я серед призерів, відчути гордість за перемогу своєї команди.

За підсумками змагань в особистому заліку призерами стали

в силовому двоборстві

Шляховська Ольга, КЗ « Гайворонський ліцей №1 - І місце

Соколюк Віолета, Заваллівський ліцей-школа мистецтв - ІІ місце

Діброва Влада, Заллівський ліцей-школа мистецтв - ІІІ місце

у стрільбі з пневматичної гвинтівки

студентки Гайворонського політехнічного коледжу

Куцак Діана та Замкова Наталія вибороли перше та третє місця,

Клебанська Марія з КЗ «Гайворонський ліцей №1» посіла друге місце

у змаганні «розбір-збір АК»

Штефаньо Світлана, Сальківська філія КЗ «Заваллівський ліцей» - І місце

Рябова Дар’я, КЗ «Заваллівський ліцей» -ІІ місце

Сотніченко Діана, КЗ «Гайворонський ліцей №1» - ІІІ місце

В командному заліку місця розподілили таким чином

І місце - КЗ «Гайворонський ліцей №1»

ІІ місце - Заваллівський ліцей – мистецька школа

ІІІ місце - Сальківська філія КЗ «Заваллівський ліцей»

ІV місце - Гайворонський політехнічний коледж

V місце - КЗ « Заваллівський ліцей»

VІ місце - КЗ «Солгутівський ліцей»

VІІ місце – КЗ «Гайворонський ліцей №2»

Переможці і призери другого районного військово-спортивного конкурсу «Дівчата на варті» були нагороджені грамотами, медалями, кубком відділу освіти Гайворонської райдержадміністрації та Центру військово-патріотичного виховання «Майбутнє Гайворонщини» . Неабияку радість викликали цінні подарунки від голови районної ради Д.М.Грабового: дві гвинтівки та спортивний лук поповнили навчальну базу команд, які посіли перші три місця у конкурсі, солодкими подарунками від голови районної ради смакували всі юні учасниці змагань. Під звуки Гімну України, який заспівали під живу музику всі присутні, конкурс завершився. Втомлені, але задоволені учасники і вболівальники роз’їхалися по домівках.

Останні пости

Дивитися всі

Семінар-нарада з профорієнтації

31 березня 2023 року на базі Гайворонського МРЦ в онлайн-режимі відбулась спільна семінар-нарада членів ради навчально-методичного кабінету комунального закладу «Гайворонський міжшкільний ресурсний це

bottom of page